Hier komen verhalen tot leven

Theater De Kamers is een markante evenementenlocatie in Vathorst. Op deze bijzondere plek is theater de bron van inspiratie voor alle activiteiten en evenementen die we hier ontplooien.

Bijzondere Gasten gaat aan de slag met een programmering om aan deze plek een invulling te geven voor wijk en stad. Daarnaast vinden ook particulieren en zakelijke organisaties hier een bijzondere locatie voor hun evenement. Door de diversiteit van de ruimtes in het onder architectuur ontworpen pand is er veel mogelijk: van een congres tot een trouwfeest, kerstborrel of yogales.

‘De Kamers’ is ontstaan vanuit een burgerinitiatief van een kunstenaar en een dominee. In 2007 werd het geopend door toenmalig Prinses Máxima als een plek voor ‘rust, expressie, inspiratie en ontmoeting’. In 2012 hield dit initiatief echter op te bestaan. Sinds die tijd was De Veenkerk de enige gebruiker van het pand.

Stichting All, Bijzondere Gasten, Kindercentrum Bzzzonder en de Veenkerk zijn in Theater De Kamers samenwerkingspartners en kamergenoten. Theater en creativiteit – in de breedste zin van het woord – vormen de basis voor alle activiteiten die worden ontplooid.

Neem nu contact op