Weet je nog hoe veilig en vertrouwd het vroeger voelde? Je kroop bij opa op schoot in de grote stoel bij de haard. Rozig van het buitenspelen en de warmte van de haard maakte je alleen maar slaperiger. Maar je wilde persé wakker blijven want jouw opa was de beste verteller van het land. Spannende verhalen met jou in de hoofdrol kwamen tot leven. Over ridders, prinsessen en kastelen.

En zo is het altijd gegaan. Van oudsher werden verhalen verteld rond het kampvuur. Warm en geborgen met familie om je heen. Zo ontstond een sterke band, werd je geïnspireerd en leerde je van anderen. En dat is wat we in theater de Kamers weer gaan doen. Dat intieme geborgen gevoel halen we naar het heden. Met een klein inspirerend en sfeervol theater, midden in de wijk voor kinderen van 0 tot 100 jaar.

Pak jij de hoofdrol?

Spelen (en kinderen) als inspiratiebron

Spelen en kinderen zijn onze inspiratiebron. Je ziet het terug in speelse interieurs, activiteiten en het denken vanuit de beleving van een kind. We dagen iedereen uit om te spelen.

Theater De Kamers is een plek van Bzzzonder

Bij Bzzzonder zijn alle kinderen van 0 tot 100, ongeacht leeftijd, achtergrond of zorgvraag, welkom om te spelen, te ontdekken en te ontmoeten. In de Kamers zie je dit terug door de inzet van Bijzondere Gasten en Bzzzonder Leven. Samen waar het samen kan. Want wij geloven in ieders talent en een wereld waarin we samen (op)groeien. Iedereen verschillend, maar toch gelijk.

Bzzzonder: voor kinderen van 0 tot 100 jaar

Bzzzonder wil het mogelijk maken dat iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, talent of zorgvraag, kan samenleven. De open blik waarmee kinderen de wereld en elkaar bekijken zijn onze grootste inspiratiebron. Wij maken plekken voor kinderen van 0-100 waar je jong bent of het weer wordt. Iedereen is welkom. Wij denken in mogelijkheden en kijken naar ieders talent.

Vanuit Bzzzonder Kindercentrum bieden wij kinderopvang en bso. Bzzzonder Leven is er voor kinderen en (jong)volwassenen die extra zorg of een plek in de dagbesteding nodig hebben. 

Bijzondere Gasten maakt levendige ontmoetingsplekken in de wijk en brengt die tot leven. Plekken waar iedereen welkom is, waar je kunt spelen, ontdekken en ontmoeten. Naast Theater De Kamers heeft Bijzondere Gasten nog meer mooie, inclusieve ontmoetingsplekken. Kijk op de website, of beter: kom eens langs!

Bekijk meer bijzondere plekken