Laden Evenementen

Of je nu nèt verliefd bent of al vijftig jaar een relatie hebt, neem jouw liefde mee en kom op vrijdag 11 februari a.s. naar “Valentijnsdag!” In twee uur tijd gaan relatie-inspirator Ivonne Schouten-Hoek en mannen-kenner Jan Heemskerk op heldere en humoristische wijze de meest voorkomende relatievalkuilen te lijf. In no time leren ze je de kracht van de verschillende liefdestalen, wat mannen moeten weten om vrouwen te begrijpen en andersom, hoe je de intimiteit kunt vergroten, waarom ruzie maken soms best goed kan zijn en hoe je het liefdesvuur in je relatie brandend houdt. Met deze inspirerende tips leer je met minimale inspanning het maximale uit jouw relatie te halen. Je hebt een gezellige avond, gespreksonderwerpen voor de rest van het jaar en je gaat gegarandeerd blij naar huis. Ben je erbij?

Ivonne Schouten-Hoek is relatie-inspirator. Voorheen was zij meer dan tien jaar familierecht advocaat en mediator. Ze signaleerde vaak dezelfde soort problemen in verschillende relaties. Problemen die wellicht voorkomen hadden kunnen worden als mensen eerder bepaalde basiskennis zouden hebben gehad. Ivonne verschaft inzicht in de meest voorkomende relatievalkuilen en biedt direct-succes-tips waarmee stellen beter leren communiceren, de intimiteit vergroten en elkaars liefdestaal herkennen.

Jan Heemskerk is voormalig hoofdredacteur van de mannenbladen MAN, FHM en Playboy. Tegenwoordig is hij columnist, journalist, schrijver en spreker. Hij schrijft en spreekt vooral over zijn twee bijzondere specialismen:

1) De relatie tussen man en vrouw, het onderzoeken en verklaren van de verschillen, overeenkomsten en het wederzijds onbegrip.

2) Het veroveren van een gezonde fysieke en geestelijke lifestyle, aan de hand van eigen ervaring en met de hulp van professionals van zéér divers pluimage. Jan schuwt hierbij de humor niet.

De lezing “Valentijnsdag!” is tot stand gekomen met subsidie van Indebuurt033 en is te zien in Theater De Kamers in Amersfoort op 11 Februari 2022 van 19.30 tot 21.30 uur. Leren over de liefde was nog nooit zo gemakkelijk. De toegangsprijs is 10 euro p.p.

Reserveren kan via https://overliefdegesproken.nl/lezingen/

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!