Laden Evenementen

Helaas moeten wij 15 december annuleren. Iedereen krijgt hierover persoonlijk bericht.

Op 22 november ontvangt Theater de Kamers hopelijk alsnog een Special Guest….

Sinterklaas gaat op Kamers!

Samen met de pieten gaan de kinderen zingen, dansen, brengen cadeautjes naar het “Dak” en krijgen echte roetvegen alsof ze door de schoorsteen zijn geweest, net als Piet.

Zo mogen een tekening maken voor Sinterklaas, zien de Kamer waar Sint een nachtje slaapt en tot slot mogen ze met Sinterklaas op de foto in de HuisKamer. Alle kindjes krijgen natuurlijk heerlijke pepernoten mee naar huis.

Kom je genieten?
De dagen hebben verschillende tijdsloten en in kleine groepjes gaan de kinderen op bezoek bij Sinterklaas en zijn Pieten in Theater de Kamers. De route duurt ongeveer 1,5 uur.

Er mag 1 ouder meelopen (met mondkapje) bij kinderen van 4 en 5 jaar, maar kinderen vanaf 6 jaar vragen we zonder ouders mee te lopen. Zo zorgen we dat er voldoende afstand gehouden kan worden en beperken we het aantal volwassenen binnen. De leeftijd is 4+ vanwege veiligheid.

LET OP: ouders hoeven geen ticket te kopen. Dit is alleen voor de kinderen. Wel willen we dat zo min mogelijk ouders meelopen en vragen we ouders een mondkapje te dragen en afstand te houden. 

Mocht de horeca open kunnen, zorgen we dat ouders een plek op ons terras krijgen bij een vuurkorf. Zij kunnen dan “stiekem” naar binnen kijken bij de HuisKamer waar Sinterklaas de kinderen als afsluiting van de route zal ontvangen.

Graag minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig bij de tent áchter de Kamers.

Kijk dus goed welk tijdslot u reserveert!

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!