Laden Evenementen

WIJ HEBBEN BESLOTEN DAT ALLEEN DE VOORSTELLING VAN 16.15 uur DOOR ZAL GAAN!

 

Dé voorstelling van deze Kinderboekenweek komt naar Theater de Kamers!

Robbie en Roef zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor de tweeling is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen.

Een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken.

De voorstelling Robbie & Roef is geïnspireerd op het nieuwe boek van de populaire prentenboekenmaakster Mylo Freeman. Hét boek van de kinderboekenweek 2020.

LET OP:
Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor volwassenen, dat is de enige manier waarop wij onze voorstellingen door kunnen laten gaan met de gestelde richtlijnen. U kunt maximaal met 2 volwassenen komen als er 2 of meer kinderen meegaan. 1 op 1 mag ook. Dank jullie wel!

Tickets 15.00 uur

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!