Laden Evenementen

In deze kinderboekenweek komt er op deze Relaxte Zondag een vrolijke Prentenboekenstad tot leven in Theater de Kamers. Een middag vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Kinderen kunnen uitgebreid spelen in de creatieve Prentenboekenstad in onze ToneelKamer en papa en mama, opa en oma of de oppas (max 2 volwassenen per kind) kunnen heerlijk wat drinken in de Eetkamer, HuisKamer of BuitenKamer.

In de Prentenboekenstad vinden de kinderen allerlei huisjes van figuren uit de mooiste prentenboeken. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten. Ongemerkt spelen en sjouwen de kinderen een uur lang door de stad, alleen of samen met elkaar.

We hebben 3 tijdssloten zodat veel gezinnen kunnen komen genieten op deze heerlijke zondagmiddag. Je reserveert dus voor 1 uur.

Er is per uur plek voor 20 kinderen met max. 2 ouders/volw. per kind. Ouders krijgen een tafeltje toegewezen en er mag max. 1 ouder meelopen met de kinderen in de ToneelKamer. We zorgen voor de ouders met echt jonge kinderen dat de tafel in de ToneelKamer staat. We moeten ons houden aan max. 30 mensen in de ToneelKamer, daar zorgen we voor.

Tickets tijdsslot 1 14.00 u
Tickets tijdsslot 2 15.00 u
Tickets tijdsslot 3 16.00 u

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!