Laden Evenementen

Hieperdepiep… Amboula! is een gevoelige en grappige familievoorstelling over een man die alleen is en nieuwe vrienden zoekt om zijn verjaardagsfeestje mee te vieren.

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan?

“Amboula” is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig. Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. En dat je dan geen woorden nodig hebt om er samen een feestje van te maken, bleek op het Utrechtse Café Theater Festival. Hier won hij de publieksprijs!

Over Achref Adhadhi:
Achref verhuisde een paar jaar geleden voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland, waar hij zijn leven, carrière en vriendschappen opnieuw op moest bouwen. Hij is acteur, scriptschrijver, regisseur en theaterdocent. Achref is opgeleid als fysiek acteur en heeft een expressieve mimiek. Zijn voorstellingen kennen vaak serieuze onderwerpen, die hij met lichtvoetige humor brengt.

Theater De Kamers programmeert voorstellingen waarbij divers en inclusief samenleven een vanzelfsprekendheid is. Wij zien dagelijks in de praktijk hoe mooi het is: Samenleven, inclusie en diversiteit. Ook in onze programmering laten we zien wat het betekent om in mogelijkheden te denken.
Wil je meer weten? Of wil jij jouw talent een podium te geven? Neem dan contact op met anja@bijzonderegasten.nl

Tickets

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!