Laden Evenementen

DEZE ACTIVITEIT ZAL OP EEN LATER MOMENT PLAATSVINDEN i.v.m. de nieuwe maatregelen rondom covid-19.

Op 18 oktober komen de United Sisters naar Theater de Kamers. Zij brengen een ode aan de Andrews Sisters. Samen vieren wij 75 jaar vrijheid in een intieme setting en in gepaste aankleding.  Een beleving op deze relaxte zondag met live muziek en verhalen van een echte veteraan. Samen staan we stil bij de bevrijding.

United Sisters
De combinatie van de enorme fascinatie die deze dames hebben voor muziek uit de jaren 40 en het zingen ervan, zal voor velen de herinnering aan de bevrijding weer tot leven brengen. Hun muzikale professionaliteit en ervaring, zorgen voor spetterende “Sisters-act” waardoor dit een toevoeging is voor elk evenement. Deze middag mogen wij 4 van deze dames verwelkomen om naar te luisteren. De dames treden o.a. op voor Defensie en Veteranendagen maar op deze relaxte zondag komen zij naar ons Theater de Kamers.

18 oktober
De middag start om 15.00 uur met inloop waarbij wij u naar uw tafeltje wijzen in onze ToneelKamer. U kunt een hapje en drankje bestellen aan de bar, waar we afstand houden, waarna we om 15.30 uur starten met muziek. Er is een pauze tussendoor.

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!