Laden Evenementen

Samen met Hey!Pannenkoek en Natuurboerderij de Brinkhorst brengen we Cirque Moustache met de KinderKaravaan ook deze zomer weer terug naar Vathorst, met dank aan Bzzzonder en het OBV.

De klassieke uitstraling van Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het galmende ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles om je heen om je over te geven aan de wereld van Cirque Moustache. Cirque Moustache is een nieuw circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Helaas kan ook dit jaar geen circus plaatsvinden, maar de KinderKaravaan met workshops gaat gewoon door.
Een actief buitenprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, vol circuslessen, spelletjes en verwondering.

Praktische info
* Deelnemers kunnen zich 15 minuten voor aanvang van het programma melden bij het hek. Hier ontvang je een naamsticker.
* De activiteit duurt 2 uur en start om 10:00 en duurt tot 12:00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.
* Er is plek voor ongeveer 45 kinderen per workshop.
* Kaartjes voor de activiteit kosten € 9,- per kind. Het is alleen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (hoe graag vaders en moeders dan ook mee willen doen)
* Ouders en verzorgers zijn welkom om buiten de hekken te gaan genieten van een drankje en hun rust.
* Kinderen krijgen tijdens het programma wat te drinken. Het is mogelijk om ze ook iets mee te geven voor de korte pauze.
* Regen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. In principe gaan we gewoon door bij een druppel of leggen we het programma even stil. Wordt het heel nat en guur zullen we alles annuleren en verplaatsen.
* Vergeet je kind niet in te smeren of een petje mee te geven.
* Vragen? Of meer info? Check onze facebook of mail info@circussnor.nl

Tickets

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!