Laden Evenementen

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Bzzzonder Theaterweek echt iets voor jou!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Bzzzonder en ABC de Theaterweek georganiseerd. Van 19 tot en met 23 juli in Vathorst, in Theater de Kamers. Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat wij op vrijdagavond 23 juli presenteren aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

In het maakproces in de Theaterweek wordt gewerkt vanuit drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen in zijn kracht staat, is het doel.

De Theaterweek bestaat uit vijf dagen theaterles, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €145 per deelnemer.
De voorstelling wordt twee keer opgevoerd, zodat er in twee groepen op gepaste afstand van het eindresultaat genoten kan worden!

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan snel aan.

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

Begeleiders

Thjum (27) gelooft in maken, iedereen is in staat vanuit zijn of haar eigenheid iets te creëren en daarmee verbinding te maken. Dat is het uitgangspunt in de lessen die hij geeft.
Hij is al ruim zes jaar wekelijks op diverse podia te vinden als cabaretier. Hij stond in de Finale van het BNN VARA Leids Cabaret Festival en won bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival de jury- en publieksprijs. Als afgestudeerd sociaal werker is Thjum naast zijn eigen optredens op diverse manieren betrokken in het sociale- en culturele domein. Zo geeft hij diverse trainingen op maat over o.a. presenteren en creativiteit, werkt hij als BuurtSpeelcoach in Amersfoort. Thjum zal in 2022 door heel Nederland te zien zijn met zijn eerste avondvullende voorstelling.

Levi (26) heeft een gezonde dosis ervaring en enthousiasme bij het begeleiden van kinderen en jongeren. Hij deed vrijwilligerswerk bij zomerkampen, de tussen schoolse opvang, een buurtcentrum, een sportvereniging en studeerde een jaar de pabo. Ook speelde hij in theaterstukken mee en kreeg meer interesse voor het spelend creëren. Door zijn combinatie van praktische vaardigheden en enthousiasme voor theater en muziek, vliegt Levi elke uitdaging in de Theaterweek aan.

Mike (23) krijgt er energie van als hij ziet dat mensen hun talent ontwikkelen. Wat het ook is, als het voortvloeit uit een passie kan hij overal enthousiast van worden. De Theaterweek is een plek waar dit altijd gebeurt, dus Mike kan niet wachten om weer te beginnen! Op dit moment is hij masterstudent Onderwijswetenschappen en hij rondde afgelopen jaar een commerciële opleiding voor de entertainmentbranche af. Van daaruit werkte hij in diverse grote televisieproducties en speelde hij shows in kinderpretpark Julianatoren. Zijn ervaring geeft hij graag door aan jonge enthousiastelingen!

Praktische info

11-14 jaar
19-23 juli, 10:00 tot 15:00
Voorstelling 23 juli, 19:00
€145 per deelnemer
De Kamers, Vathorst

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!