Laden Evenementen

Gratis avondje uit in Theater De Kamers in Vathorst op 10 juli a.s.:

Lezing met humor, herkenbare voorbeelden en concrete relatietips door Ivonne Schouten-Hoek

Een goede relatie is de basis van alles en tijdens de verliefdheid lijkt het allemaal vanzelf te gaan. Maar een verliefdheid duurt in de meeste gevallen maximaal twee jaar. En dan komt de realiteit met hoge werkdruk, huishoudelijke sleur, financiële stress of kinderen die nooit “uit” staan. Je bent met zoveel dingen bezig dat je negeert dat de liefde misschien niet meer zo “vanzelf” gaat. Overal is wel eens wat, toch? En “werken aan je relatie”, klinkt buitengewoon vermoeiend. Je moet al zoveel, je kijkt liever samen een Netflix serie of gaat op pad met je vrienden of vriendinnen. Na de Coronatijd heb je vooral behoefte aan iets leuks.

En wat nou als je in één avondje uit met humor en herkenbare voorbeelden essentiële relatietips ontvangt die je nooit meer vergeet? Tips die je direct kunt toepassen en die snel resultaat hebben. Waarbij je niks hoeft prijs te geven over de stand van jouw eigen relatie en je met jouw aanwezigheid dus alleen aangeeft dat jouw relatie belangrijk voor je is. Waarin je concrete antwoorden krijgt op vragen als:
• Wat zijn de kenmerken van een goede relatie?
• Hoe krijg je waardering voor wat je doet?
• Wat moet je weten over de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen?
• Hoe laat je ruzies niet escaleren?
• Wat kun je doen om je seksleven ook op lange termijn spannend te houden?

Een verrijking van jouw liefdesleven dus, zonder relatietherapie, zonder het lezen van allerlei boeken, zonder moeilijke gesprekken. Waarbij je een leuke avond hebt en blij naar huis gaat. De lezing is oplossingsgericht en leidt snel tot resultaat, ook als maar één van de twee partners de lezing volgt. Actie leidt namelijk altijd tot reactie.

Wil je de lezing All you need is love? Hoe dan? op 10 juli a.s. in Theater De Kamers in Amersfoort bijwonen? Reserveer dan jouw plaats door vóór 3 juli a.s. een mailtje te sturen naar ivonneschouten@gmail.com o.v.v. jouw naam en met hoeveel personen je wilt komen. De lezing duurt van 20.00 tot 22.30 uur en wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Amersfoort en IndeBuurt033. Toegang is gratis. Er is plaats voor maximaal 30 personen, reserveren is verplicht. Uiteraard worden de Corona richtlijnen in acht genomen.

Ivonne Schouten-Hoek was meer dan tien jaar familierechtadvocaat en mediator. Zij heeft zich vervolgens verdiept in hoe je een relatie op lange termijn goed houdt. Zij sprak relatietherapeuten en seksuologen, las meer dan 40 relatieboeken en werd relatiecoach. Met haar kennis en ervaring geeft zij lezingen over dit onderwerp. Ze is dertig jaar samen met haar partner Robert en ze hebben twee zoons van 19 en 16 jaar.

RESERVEREN

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!