Laden Evenementen

Lezing met concrete relatietips, herkenbare voorbeelden en humor door Ivonne Schouten-Hoek. Vol!

Een verrijking van jouw liefdesleven, zonder relatietherapie, zonder het lezen van allerlei boeken, zonder moeilijke gesprekken, waarbij je een leuke avond hebt en blij naar huis gaat, dat is waar “All you need is love? Hoe dan?” over gaat.

In één avondje uit ontvang je aan de hand van herkenbare voorbeelden en humor, essentiële relatietips, waar eigenlijk iedereen iets aan heeft. Tips die je direct kunt toepassen en die snel resultaat hebben. Waarbij je niks hoeft prijs te geven over de stand van jouw eigen relatie en je met jouw aanwezigheid dus alleen aangeeft dat jouw relatie belangrijk voor je is. De lezing is oplossingsgericht en leidt snel tot resultaat, ook als maar één van de twee partners de lezing volgt. Actie leidt namelijk altijd tot reactie.

Ben je op dit moment single? Ook dan ben je van harte welkom, want als je de liefde van je leven tegenkomt, heb je met deze tips geleerd hoe je die liefde ook op lange termijn kunt behouden.

Wil je de lezing All you need is love? Hoe dan? op 11 december a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in Theater De Kamers in Amersfoort bijwonen? Reserveer dan snel jouw plaats door een mailtje te sturen naar ivonneschouten@gmail.com o.v.v. jouw naam en met hoeveel personen je wilt komen. De toegang is gratis dankzij subsidie van IndeBuurt033 en de gemeente Amersfoort. Er is plaats voor maximaal 30 personen, reserveren is verplicht. Uiteraard worden de Corona richtlijnen in acht genomen.

Ivonne Schouten-Hoek was meer dan tien jaar familierechtsadvocaat en mediator en signaleerde vaak dezelfde problemen in verschillende relaties. Zij sprak hierover met relatietherapeuten en seksuologen, las meer dan 40 relatieboeken op zoek naar antwoorden en liet zich omscholen tot relatiecoach. Met haar kennis en ervaring geeft zij lezingen over dit onderwerp. Ze is dertig jaar samen met haar partner Robert en ze hebben twee zoons van 17 en 19 jaar.

Deel dit verhaal, kies jouw kanaal!